Jadranka Juras – vokal, Milan Stanisavljević – klavir, Tomaž Gajšt – trobenta, Robert Jukič – kontrabas in Gašper Bertoncelj – bobni

Ena najboljših slovenskih pevk – Jadranka Juras bo na koncertu z razširjeno zasedbo predstavila svojo jazzovsko ploščo Paris Honey. Na njenem novem albumu se nahaja osem jazzovskih standardov, za katere se je odločila na podlagi njihovih besedil in občutenj oziroma odtisov, ki so jih skozi melodijo pustili v Jadrankinem srcu in duhu. Večinoma gre za bolj melanholičen izraz, ki je dobro slišen tudi skozi njeno petje, saj je v dveh dneh, kolikor je potekalo snemanje, iskala tisti pristni izraz, ki zasleduje zgolj podajanje besedila skozi melodično zgodbo in zanemarja okvire tehničnih pravil.

Pianist Milan Stanisavljević je s svojimi subtilnimi aranžmaji in izjemnim občutkom za zvočno estetiko pesmi povezal v glasbeno celoto. Standardne skladbe v izvrstni vokalni interpretaciji in ob spremljavi vrhunskih glasbenikov so zagotovilo za dobro naložen čas sobotnega večera. 

Vstop prost!