slo eng
OPOZORILO: Pregledujete spletno stran Kamfesta 2015!

Novice

Kamfest letos obiskalo preko 35.000 obiskovalcev

Cirkusom Kamfest in koncertom srbske pop skupine Artan Lili se je zaključil Kamfest 2015. Letošnjo, že 12. zaporedno izvedbo, so zaznamovali rekordi - tako po številu dogodkov, kot tudi po obisku. Na prizoriščih letošnjega festivala se je namreč zgodilo preko 100 dogodkov, ki jih je obiskalo preko 35.000 obiskovalcev!

K dobremu obisku je poleg številnih dogodkov nedvomno prispevala njihova žanrska pestrost - gostili smo namreč od gledaliških predstav za otroke in odrasle, koncertov velikih in nekoliko manjših glasbenih zvezd, športnih dogodkov, ustvarjalnih delavnic, pa vse do jazz programa, kino projekcij in programa za mlade. Seveda pa se nas je letos usmililo tudi vreme - 9 izjemno lepih dni in zadnji nekoliko deževen je izjemen vremenski izkupiček, vsaj v primerjavi z lanskim letom, ko je bilo deževnih dni skoraj polovico.

Organizatorji, soproducenti in soorganizatorji vsekakor upamo, da se naslednje leto zopet vidimo v tako lepem številu in s podobno "domačno" energijo, kot je bila letošnja - obiskovalci so se vsekakor počutili dobrodošle na vsakem kamniškem koraku.

Do srede septembra pa si lahko večere krajšate s prireditvami Poletja Pod gradom, ki ga organizira bar Pod gradom v centru Kamnika.

Se vidimo na Kamfestu 2016!

Deževalo le na odru

Vremenska napoved je kazala na to, da se bo po osmih zaporednih lepih dneh vreme na letošnjem Kamfestu končno sfižilo. A nekaj malega padavin je padlo še pred začetkom glavnega dogajanja osmega dne festivala. Pesem neba se je tako usula le na Glavnem odru, kjer je poln avditorij Malega gradu prisluhnil krškim rockerjem Demolition group.

V Keršmančevem parku se je še drugič predstavil Cirkus na mesec, v Samčevem predoru so Hip hop show pripravili plesalci Plesnega kluba Šinšin, na Gradu Zaprice sta razturala Milko Lazar in Zlatko Kaučič, na Večernem odru pa domači Matter.

Nedelja bo predstavljala zadnji dan letošnjega festivala - 12. izvedbo Kamfesta bodo zaključili Glumači iz Teatra Cizamo, cirkusanti v Samčevem predoru in srbski pop band Artan Lili na Glavnem odru.

Se vidimo še zadnjič!

Ogled vseh novic >>

Več informacij Piškotki so trenutno VKLOPLJENI. Izklopi piškotke (ni priporočeno)
Kamfest 2015 © Kulturno društvo priden možic. Tehnična izvedba spletne strani Webko.si - razvoj spletnih aplikacij 4net.