slo eng
OPOZORILO: Pregledujete spletno stran Kamfesta 2014!

Novice

Kamfesta konec, začenja se Kamnik po Kamfestu

Kamfest 2014 je resda zagrnil svoj zastor, a to ne pomeni, da bosta konec avgusta in začetek septembra v Kamniku dologočasna! V ospredje bodo tokrat stopili štirje kamniški gostinci, ki bodo med 22. avgustom in 7. septembrom ponudili pester program.

V okviru programa Kamnik po Kamfest vas bodo Bistro Pod gradom, Gostilna Majolka, Cafe Rotovž in Kavarna Veronika povabili na štirinajst dogodkov - največ bo koncertov, manjkala pa ne bodo niti potopisna predavanja in predstave z manjšimi zasedbami.

Vstop na vse prireditve v okviru Kamnika po Kamfestu je prost, vljudno vabljeni! 

Kamfest 2014 pod streho

S koncertom Simboličnega orkestra ter švedsko virtuozinjo Ido Meidell Blylod smo zaključili letošnji, že 11. Kamfest. V desetih dneh se je odvilo preko osemdeset dogodkov, od tega so bili le štirje plačljivi. Izvedli smo 10 otroških predstav, 3 predstave za odrasle in 1 plesno produkcijo, 5 filmskih projekcij, otvoritev so v okviru festivala doživele tudi 3 razstave.

Ob koncu festivala je obiskovalce v Keršmančevem parku in na Glavnem odru na Malem gradu pozdravil tudi župan občine Kamnik, Marjan Šarec, ki je ob zaključku čestital organizatorjem za še en odlično izpeljan festival, navzoče pa je že povabil na 12. Kamfest, ki bo v Kamniku zopet naslednje leto avgusta.

Upamo, da ste uživali tudi vi!

Ogled vseh novic >>

Več informacij Piškotki so trenutno VKLOPLJENI. Izklopi piškotke (ni priporočeno)
Kamfest 2014 © Kulturno društvo priden možic. Tehnična izvedba spletne strani Webko.si - razvoj spletnih aplikacij 4net.