Maja Osojnik – vokal, live sampling, dj-cd player in ostala lo-fi elektronika, Patrick Wurzwallner – bobni in Christina Bauer – oblikovanje zvoka

Maja Osojnik je slovenska pevka, igralka blokflavte, skladateljica in performerka, ki se v svojem delu veliko posveča tudi elektroniki. Živi in dela na Dunaju v Avstriji. Je uveljavljena umetnica, ki deluje na različnih glasbenih področjih, kot so zgodnja glasba, sodobna, eksperimentalna, jazz, svobodna ne-idiomatska improvizirana glasba in težka glasba. Podiplomski študij blokflavte je zaključila z odliko ter diplomirala iz pedagogike na Univerzi za Glasbo na Dunaju. Študij petja je nadaljevala na zasebnem konservatoriju za glasbo na Dunaju. Duet ZSMM  Maja Osojnik in bobnar Patrick Wurzwallner predstavljata nove priredbe skladb z Majinega letošnjega solističnega albuma Let Them Grow.

Projekt črpa iz različnih sodobnih glasbenih tokov, a za umetnico, ki v tako raznolikost že drega v svojih številnih projektih, to ni neko presenečenje – raznolikost je tu le raznolikost materiala za nek zelo oseben izraz. Zelo osebna plošča, ki se preizprašuje o bistvenih rečeh bivanja in obstoja. Pesmi se raztezajo od grobih, umazanih, nasilnih do nežnih, mehkih izzivalnih in ženstvenih. Let Them Grow je antropozofski striptiz duše med fikcijskimi šansoni, pradavnimi mantrami in konkretno glasbo. 

Vstop prost!