S koncertom svežih disko, pop, punk mladcev in mladenke – Koala Voice, se je na Glavnem odru zaključil 15. poletni kulturni festival Kamfest! Band je definitivno prepričal s svojim energičnim, pop senzibilnim nastopom, ki je pustil okus profesionalnosti, a hkrati tudi sproščenosti, ki človeka spremlja še dolgo v noč.

Zadnji festivalski dan smo uživali v predstavi Plesnega kluba Šin Šin, ki s vsakim svojim nastopom navdušijo občinstvo, pred odrom pa smo se ponovno plesno podružili z Before time, ki so popestrili dogajanje na Dupliškem poletnem dnevu. Za zaključek večera pa se je dogajanje preselilo v kamniški original - Korobač, kjer je velika množica ljubiteljev stand-upa dokazala, da znajo prenesti tudi »tist tačrn« humor.

Festival Kamnik 2018 se je tako zaključil. Po devetih dnevih kulturnega programa lahko glede na obisk in vtise obiskovalcev rečemo, da Kamnik potrebuje tovrstno dogajanje, ki ne krepi le slušnih, temveč tudi druge čute in pripomore h krepitvi kulturne zavesti Kamničanov in Kamničank ter širi obzorja vsem generacijam.

Bravo Kamnik, hvala za čudovitih devet dni obiskov, pozitivne energije in dobre volje. Se vidimo prihodnje leto!