- Prizorišča - kje vse se bo odvijal letošnji Kamfest;

- Prevoz, parkiranje in zapore cest - preverite, kje bodo potekale zapore cest v času festivala;

- Kontakt - za vsa vprašanja in dodatne informacije.

 

Z udeležbo na festivalu se strinjate, da se lahko fotografije in posnetki, na katerih se pojavljate, objavljeni v promocijskih vsebinah Festivala Kamfest.

 

Navodila za uporabo festivala

Zaradi vsem znanih okoliščin bo letošnje festivaljenje potekalo ob strožjih higieničnih pravilih. Da bomo vsi skupaj otežili virusovo brezsramno skakanje in podenje naokoli, bo treba upoštevati kar nekaj navodil, ker le tako koronanemu nesramnežu ne bomo pustili dihati in ga bomo z združenimi močmi ukrotili.

Na festival ne hodite bolni; vedite se odgovorno do drugih obiskovalcev in sebe.

Število obiskovalcev na posameznem dogodku bo omejeno.

Ključnega pomena je higiena, pri vstopu na prizorišča si bo treba razkužiti roke, enako bo treba storiti, ko boste odhajali.

Ohranjajte medsebojno razdaljo, ki naj znaša vsaj 1,5 metra.

Za vsak dogodek si boste morali vnaprej zagotoviti svoje mesto. Za prizorišča z izjemo Mestnega odra si brezplačen vstop zagotovite z izpolnitvijo obrazca na spletni strani festivala, vstopnice za koncerte na že omenjenem Mestnem odru pa so na voljo na prodajnih mestih mojekarte.si. Dodeljeno vam bo sedišče, ki bo namenjeno le vam in ga do konca dogodka ne bo mogoče menjati. Stoli bodo med seboj oddaljeni 1,5 metra.

Na posamezen dogodek pridite z masko, ki jo nosite do sedišča. Med koncertom jo lahko snamete, ponovno pa si jo nadenite, ko boste odhajali. Masko uporabite tudi med obiskom sanitarij.

Vstop na prizorišče bo mogoč pol ure pred pričetkom posameznega dogodka. Če se pet minut pred pričetkom brezplačnega dogodka ne boste prikazali, bomo rezervacijo sprostili.

Vsa ustrezna obvestila o ukrepih bodo nameščena tudi ob vhodu na prizorišče ter znotraj le-tega.