tehnoburleskna delavnica

petek, 7. 8. 2020, 11.0017.00 (s premorom) Katzenberg, Kamnik

Emanatova tehnoburleska Tatovi podob, zasnovana kot telesna raziskava "ljudem" bližjih (pop) umetniških oblik, ki se sprehaja skozi zabavo in kritiko, satiro in tragedijo, glasbo in ples, feminizem in slači-užitek, vabi na tehnoburleskno delavnico, na kateri boste obdelovale/-i čudno čutne tatvine, ki burijo domišljijo in ustvarili kratke a sladke odrske intervencije.

Delavnico bosta vodili članici kolektiva Tatovi podob, ki bosta vsaka po svoje prispevali s svojim tatinskim orodjem in vam pomagali pri realizaciji tehnoburlesknega akta. Mad Jakale bo poskrbela za disko ogrevanje ter vas povabila, da zaplešete, poveste in postanete tisto, kar si želite. Tristan Bargeld pa bo na delavnici vodila ogrevanje glasu in vas povabila, da se odprete svojemu glasu (in onemu drugemu) ter raziščete njegove razsežnosti in potenciale.

Če ti torej petje, ples, klovning, burleska, post queer kabaret in šegavo sprevračanje aktualnih sodobnih fenomenov niso tuji, če želiš vsem pokazati imitacijo svojega najljubšega zvezdnika/-ce, če se ne jemlješ preveč resno in če naravnost obožuješ disko reference, se prijavi še danes!

Prijava:
Število mest na delavnici je omejeno. Prijave s kratko biografijo in opisom ideje za tehnoburleksno točko, ki bi jo želel/-a na delavnici razvijati, sprejemamo na info@emanat.si do 6. 8. 2020. Prijavo lahko opremiš s fotografijo, kratkim videom ali drugo obliko predstavitve.

Podpora:
Organizacija: Tatovi podob / Emanat
Finančna podpora: Ministrstvo za kulturo RS in Mestna občina Ljubljana
Podpora: Kulturno društvo Priden Možic in MC Kotlovnica Kamnik

Rezervacija vstopnic